2023-03 Algemene Vergadering

Menu
1 of 2
Verplicht veld


Schrijf je hieronder in voor de Algemene Vergadering.


Vrijwilligers van FOS nationaal vinken '500e FOS nationaal' aan, enkel de stemgerechtigde eenheidsafgevaardigden en leiding die eens willen komen luisteren vinken hun eenheid aan.
Op dit e-mailadres bezorgen we je voorafgaand aan de AV meer informatie en/of de inloggegevens indien nodig.
Zal je (online) aanwezig zijn op de AV van FOS Open Scouting, op donderdagavond 23/03 (19u30-22u20)? Vanaf 19u00 kan je (online) aanmelden.
Je zal de AV online volgen en krijgt hiervoor later nog login gegevens opgestuurd.
Je komt af naar Gent en krijgt nog een locatie doorgespeeld
Je kan noch online noch fysiek volgen.
Geef je een volmacht mee met een ander AV-lid (dus iemand die stemgerechtigd is, niet zomaar iemand anders van je eenheid!)?
Vergeet het volmachtformulier (op de site, of bij de uitnodiging) niet in te vullen en door te sturen naar FOS (per mail of post) of de dag van de AV te laten meenemen door de persoon die jouw volmacht krijgt. (Deze vraag is indicatief om op voorhand het aantal geldige stemmen te kunnen tellen en niet rechtsgeldig.)
Ben je ook stemgerechtigd of niet?
Stemgerechtigd ben je als je één van de drie afgevaardigden van een eenheid, of één van de twee afgevaardigden van een nationale ploeg/commissie bent. Maar ook al heb je geen stemrecht, je bent van harte welkom om te komen luisteren.
Eet je voordien (18u45 - 19u30) ook een broodje mee of niet?

Onderstaande gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld en verwerkt in de aanwezigheidslijsten van de Algemene Vergadering van FOS Open Scouting vzw. De aanwending ervan blijft louter beperkt tot onze scouting context. FOS Open Scouting vzw hecht heel veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en het respecteren van uw privacy. Een uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u op privacy.fosopenscouting.be. Indien u vragen heeft, of gegevens wil laten aanpassen, kan u terecht bij een van onze stafmedewerkers.